Agenda Markten

House of Crete komt weer langzaam op gang op kleine weekmarkten. op de zaterdag weekmarkt @reuring op IJburg in Amsterdam Yoris Yvensplein en op dinsdag in Zandvoort Noord op het Flemingplein.

We hebben nu ook een exclusieve wijnproeverij die vanaf 6 personen te bestellen is. Haal het echte Kreta in huis met onze wijnproeverij. (Helaas tot nader order geannuleerd vanwege de corona regels)

Yamas en misschien tot ziens op een van de markten of op een van onze wijnproeverijen

 

17-04-2021 Yoris Yvensplein IJburg

 

 

Door de uitbraak van het Corona virus waren wij helaas ook genoodzaakt vele evenementen te schrappen. Onze webshop blijft uiteraard gewoon 24/7 open en tot nu toe blijven alle verzendingen goed aankomen. . zaterdag op IJburg op Reuring in Amsterdam. Er kan helaas niet geproefd worden, maar verkoop gaat wel gewoon door. Houdt er rekening mee dat alleen contactloos betaald kan worden en klanten alleen voor de kraam mogen staan.

Ik wens iedereen alle veiligheid toe en met ons allen komen we er doorheen en zullen we in de zomer voluit gaan met onze nieuwe producten zoals Kretensze wijnen, Honing Raki, Feta kaas Mizythra kaas en nieuw aardewerk.

Volg ons op de voet en vind hier alle data en markten waar we staan en kom gezellig langs en proef de trots en passie van Kreta.
 


 

Shipment to all in Europe

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbiedingen

Superdeal olijfolie.

6 x 750 ml olijfolie Manolakis in glas of blik. Perfect om in te bakken, warme en koude gerechten, salades en heerlijk zo op brood.

Getest door de consumentenbond als authentiek, traceerbaar en echt extra vierge. Puur en mild, gezond en heerlijk!

van €71,70 voor €59,95

Olijfoloie van Kreta Manolakis

 

© 2014 - 2021 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel