Privacy

Privacy Policy voor Bezoekers van Olijfolie Manolakis en of House of Crete (aangepast op 15 mei 2018)

De Privacy Policy voor Bezoekers geldt voor iedereen die de website www.olijfolie-manolakis.nl of www.houseofcrete.nl bezoekt.

1. Beheer
De website www.olijfolie-manolakis.nl en www.houseofcrete.nl staat onder beheer van House of Crete. De contactgegevens zijn te vinden op House of Crete. Olijfolie Manolakis en House of Crete zijn geregistreerde handelsnamen.

2. Gegevens van bezoekers
2a Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan Olijfolie Manolakis of House of Crete worden permanent bewaard, maar wel anoniem. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar een persoon of organisatie.
2b Olijfolie Manolakis en House of Crete zorgt voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens.

Olijfolie Manolakis en House of Crete kan de gegevens die door de klant verstrekt worden onder meer voor de volgende doeleinden gebruiken:

2c Het sturen van één of meerdere mails zoals, maar niet beperkt tot, een mail waarin inloggegevens vermeld staan.
2d Het (incidenteel) onder de aandacht brengen van een product, tip, handigheid etcetera, waarvan Olijfolie Manolakis denkt dat het kan bijdragen tot een meer succesvolle website voor de bezoeker.

3. Cookies
3a Olijfolie Manolakis maakt gebruik van cookies om de functionaliteit van bepaalde pagina's van de website te optimaliseren. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer van de bezoeker worden geplaatst. In zo'n cookie wordt informatie opgeslagen zoals bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Daardoor kan Olijfolie Manolakis de bezoeker bij een volgend bezoek nog beter van dienst zijn.
3b De bezoeker kan zelf bepalen hoe er met cookies omgegaan moet worden. Hij kan zijn browser zo instellen dat die het gebruik van cookies toestaat, niet toestaat of gedeeltelijk toestaat. In dit laatste geval kan worden ingesteld welke websites cookies mogen plaatsen. Bij alle overige websites wordt het dan verboden. Deze mogelijkheid wordt door de meestgebruikte moderne browsers geboden.
3c Cookies kunnen altijd van een computer worden verwijderd, ook weer via de browser.

4. Vragen
Bezoekers kunnen met hun vragen over deze Privacy Policy terecht bij Olijfolie Manolakis. De contactgegevens staan vermeld op de website die genoemd wordt in lid 1 van deze Privacy Policy.

5. Disclaimer
Olijfolie Manolakis en House of Crete zijn gerechtigd de inhoud van de Privacy Policy te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.


De Privacy Policy voor Klanten is een aanvulling op de Algemene Voorwaarden en geldt voor iedereen die een bestelling plaatst bij Olijfolie Manolakis en House of Crete.

1. Gegevens die door de klant verstrekt worden
Olijfolie Manolakis en House of Crete kunnen de gegevens die door de klant verstrekt worden voor de volgende doeleinden gebruiken:
1a Het verwerken van de bestelling.
1b Het sturen van één of meerdere mails die betrekking hebben op het bestelde, zoals, maar niet beperkt tot, een mail waarin inloggegevens vermeld staan.
1c Het (incidenteel) onder de aandacht brengen van een product, tip, handigheid etcetera, waarvan Olijfolie Manolakis denkt dat het kan bijdragen tot een meer succesvolle website voor de klant.

2. Gegevens verstrekken aan derden
Gegevens die door de klant aan Olijfolie Manolakis en House of Crete zijn verstrekt zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Er zijn echter een uitzondering op deze regel:
2a Wanneer er een gerechtelijk bevel is uitgevaardigd om gegevens te verstrekken.

3. Beveiliging
De gegevens die de klant aan Olijfolie Manolakis en House of Crete verstrekt, worden in een beveiligde omgeving opgeslagen.

4. Aanpassing van klantgegevens
De klant heeft te allen tijde de mogelijkheid om de verstrekte gegevens te wijzigen. Olijfolie Manolakis kan de klant in een dergelijk geval vragen om de wijziging op een door Olijfolie Manolakis voorgeschreven wijze door te geven en in sommige gevallen kan legitimatie worden verlangd.

5. Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring

aanpassen. Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je

altijd contact met ons opnemen.

House of Crete

Bovensim 60

3192HA Rotterdam

tel:0617399856

info@houseofcrete.nl

Je hebt het recht om:uitleg te krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee

doen inzage te krijgen in de precieze persoonsgegevens die we hebben het laten corrigeren van fouten het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens. toestemming die je het gegeven in te trekken;bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik

.Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen

gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Opmerkingen of klachten?

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een

klacht in te dienen bij de toezichthouderin het land waar jij gevestigd bent In Nederland

heet de toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Shipment to all in Europe

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbiedingen

Superdeal olijfolie.

6 x 750 ml olijfolie Manolakis in glas of blik. Perfect om in te bakken, warme en koude gerechten, salades en heerlijk zo op brood.

Getest door de consumentenbond als authentiek, traceerbaar en echt extra vierge. Puur en mild, gezond en heerlijk!

van €71,70 voor €59,95

Olijfoloie van Kreta Manolakis

 

© 2014 - 2021 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel