Sorteer op

De laatste nieuwsberichten

 

De agenda met markten voor 2024 raakt alweer aardig gevuld. Mis niks van waar we in 2024 staan en meld je aan voor onze nieuwsbrief of hou onze agenda markten in de gaten!! Wekelijkse nieuwe updates!


Onze 5 liter blikken zijn razend populair en kunnen wij  gegarandeerd voor de prijs van €87,95-  leveren inclusief gratis verzending en gratis 250 ml olijfolie twv €7,95. Mis deze superdeal niet gezien de prijsontwikkelingen in 2024.

 

5 liter olijfolie Manolakis van House of Crete

TOP AANBIEDING! Bestel 6 blikken of flessen van 500ml of 750 ml en betaal er maar 5, inclusief gratis verzending en een bonus van 250 ml olijfolie twv €7,95. Profiteer nu van deze speciale deal, beschikbaar zowel in glazen flessen als in blikken. Mis het niet!

Olijfolie van Kreta 6 halen 5 betalen

 

6 halen 5 betalen superdeal House of Crete


Gelukkig nieuwjaar namens het House of Crete-team! Het jaar 2024 belooft een uitdagend jaar te worden voor de olijfoliebranche. De olijfolieproductie in Italië en Spanje was dramatisch laag, wat de komende maanden van invloed zal zijn op de totale productie en mogelijk op de prijzen in 2024. We kijken uit naar hoe deze ontwikkelingen zich zullen ontvouwen en staan klaar om u op de hoogte te houden van eventuele veranderingen in de olijfoliemarkt. Bedankt voor uw voortdurende steun, en we kijken ernaar uit om u te voorzien van de hoogste kwaliteit olijfolie, ondanks de uitdagingen die het nieuwe jaar met zich meebrengt.

 

2024 wordt een uitdagend jaar voor iedereen in de olijfolie business.

In het jaar 2023 hebben we opgemerkt dat de groothandelsprijs van olijfolie gestegen is naar het huidige niveau van 9.364,94 USD per ton, wat een toename is ten opzichte van de 9.034,55 USD per ton van de vorige maand. Deze stijging vertegenwoordigt een verandering van 3,66% ten opzichte van de voorgaande maand (augustus 2023) en een indrukwekkende stijging van 117,0% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

De prijzen bevinden zich momenteel op recordhoogten, zoals te zien is in de Spaanse prijzen voor extra vierge olijfolie, uitgedrukt in euro per kilogram. Deze ontwikkelingen hebben invloed op de olijfolie-industrie en kunnen verschillende factoren omvatten die van invloed zijn op de productie, distributie en vraag. Voor meer gedetailleerde informatie en inzichten over dit onderwerp, nodigen we u uit om het volledige artikel te lezen door hier te klikken


 


Kreta's gouden olijfolie-extra vierge

Olijfolie bestellen van Kreta rechtstreeks uit Rethymnon ✅Traceerbaar ✅Lokaal ✅Mild ✅Puur oogst 2024. Koop olijfolie van Griekse topkwaliteit.

Olijfolie van House of Crete is in Athene bekroond met goud

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Klanten beoordelen House of Crete met een 9.7

                                                  Beoordeel ons hier

© 2014 - 2024 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel