De laatste nieuwsberichten

 

 

Beste liefhebber van Kretense producten

Onze allerlaatste topaanbieding zolang de voorraad nog strekt. Een fantastische combinatie om weg te geven of om te krijgen. Een heerlijike Balsamico (klassiek of met cactusvijg) een pot olijven en een heerlijke fles wijn van €30,- voor slechts €19,95. Wacht niet te lang met bestellen want nu is echt op ook echt op!!

Aanbieding Balsamico Wijn en Olijven van House of Crete

 

 

Een Nieuw Hoofdstuk: Andreas van Beek en House of Crete

Het boek van House of Crete nadert zijn laatste bladzijden, en via deze laatste nieuwsbrief willen we al onze loyale klanten bedanken. Jullie steun gedurende de afgelopen 10 jaar heeft ons gevormd tot wat we zijn: een gevestigde naam in de olijfolie-industrie. Onze olijfolie staat bekend als een van de beste ter wereld, en de vele onderscheidingen die we hebben ontvangen, zijn een getuigenis van ons voortdurende streven naar kwaliteit en service.

Een Tijdperk Afgesloten

Het is tijd om een hoofdstuk af te sluiten, maar zoals bij elk goed boek, opent zich een nieuw hoofdstuk. Als medeoprichter van House of Crete, Andreas van Beek, ga ik een nieuwe fase in. Elke 3 maanden zal ik voor 3 maanden naar Kreta vertrekken. Dit opent de deur naar talloze nieuwe avonturen.

Een Nieuw Begin op Kreta

Een van de spannende plannen die op de agenda staan, is het opzetten van een eigen transportservice voor olijfolie op Kreta, speciaal voor onze trouwe klanten. Velen hebben ons al gebeld en gemaild met de vraag waar onze olijfolie in de toekomst verkrijgbaar zal zijn. Hoewel dit nog een vraag is, ben ik vastbesloten om een persoonlijke touch toe te voegen aan ons bedrijf.

Directe Bestellingen vanuit Kreta

Binnenkort kunnen jullie onze olijfolie rechtstreeks bij mij bestellen, en ik zal deze elke 3 maanden meenemen vanuit Kreta naar Nederland. Dit betekent dat ik persoonlijk bij jullie langs zal komen om de bestellingen af te leveren. Vanaf september kunnen jullie gebruikmaken van deze nieuwe service.

Blijf Op De Hoogte

Hoewel het einde van het jaar nadert, blijft onze website nog even in de lucht. Ook via sociale media zoals Facebook, Instagram en TikTok zullen we jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Dus maak je geen zorgen, ik zal duidelijk communiceren wanneer ik weer in Nederland ben en bestellingen zal aannemen. Het zal niet mogelijk zijn om losse flessen te bestellen, maar wel complete dozen olijfolie. Meer details hierover volgen binnenkort. Bellen kan altijd en ook Whatsapp 0617399856.

Een Persoonlijk Tintje

Met deze nieuwe stap zetten we in op een nog persoonlijkere benadering van onze klanten. Ik kijk ernaar uit om jullie persoonlijk te ontmoeten bij de levering van onze heerlijke olijfolie. Bedankt voor jullie steun gedurende al die jaren, en laten we samen dit nieuwe hoofdstuk van House of Crete ingaan.

House of Crete brengt het echte Kreta bij jouw thuis

We hebben nog een paar markten te gaan waar we nog wat olijfolie hebben. In de webshop  zijn alleen nog de 500 ml blik aanwezig. Kijk voor de markten op https://www.houseofcrete.nl/c-4422511/agenda-markten-seizoen-2024/

Ons rest niets anders dan jullie nogmaals te bedanken en blijf ons volgen op Kreta met waanzinnige verhalen, filmpjes, anekdotes etc etc

 

Met vriendelijke groet,

Andreas van Beek en Gideon Ridder


House of Crete Te Koop: Laatste Kans om een Bewezen Formule te Versterken

Na jarenlang met passie en toewijding onze liefde voor Kretenzische producten te hebben gedeeld, hebben we een moeilijke beslissing genomen: Time Line House of Crete staat te koop. Het is tijd voor ons om afscheid te nemen en ons over te geven aan een welverdiend pensioen.

Maar dit betekent niet het einde van House of Crete. Integendeel, het biedt een unieke kans voor een enthousiaste ondernemer met een passie voor Kretenzische producten om onze bewezen formule verder uit te bouwen.

Wat maakt House of Crete zo bijzonder? Onze focus op exclusieve producten, een unieke combinatie van markten, een webshop en wijnproeverijen heeft ons onderscheiden in de markt. We hebben een loyale klantenkring opgebouwd die geniet van de authentieke smaken en ervaringen die we bieden.

Als je een passie hebt voor Kretenzische producten en een talent voor ondernemen, is dit jouw kans om een gevestigd bedrijf over te nemen en het naar nieuwe hoogten te tillen. Met onze bewezen formule en ondersteuning tijdens de overgangsperiode, bieden we een solide basis voor succes.

Of je nu droomt van het uitbreiden van ons assortiment, het openen van nieuwe locaties of het verbeteren van onze online aanwezigheid, de mogelijkheden zijn eindeloos. House of Crete biedt een unieke kans om een bloeiend bedrijf voort te zetten en tegelijkertijd een diepgewortelde liefde voor Kretenzische cultuur te delen.

Als je interesse hebt in het overnemen van House of Crete en het voortzetten van onze missie om de smaken en tradities van Kreta te verspreiden, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Samen kunnen we de volgende spannende fase van House of Crete vormgeven en de legacy van onze passie voortzetten.

 

Dit is jouw kans om deel uit te maken van iets bijzonders. Grijp het nu, voordat het te laat is.

 

Met vriendelijke groet,

 

House of Crete

Andreas van Beek

0617399856

#OlijfolieManolakis #Smaakvol #HouseOfCrete #Gezondheid #healthyfood #wijn #IJburg #pentozali🕺🇬🇷 #Kreta #Olijven #Griekenland #Traditie #oliveoil #ExtraViergeOlijfolie #Rethymnon #aardewerk #lente #spili #lokaal #traditie #kwaliteit #healthylifestyle

 

   

Beste liefhebber van Kretense producten

Met een mengeling van emoties moeten wij mededelen dat House of Crete, een bastion van culinaire verfijning en authentieke smaken, haar deuren zal sluiten in 2024. Na een decennium van toewijding aan het introduceren van de beste producten uit Kreta in Nederland, hebben wij, de eigenaren, besloten om het stokje door te geven. De jaren zijn voorbij gevlogen en wij zijn begonnen met het afbouwen van onze activiteiten.

Gedurende al die tijd heeft House of Crete gestreefd naar perfectie, van onze exclusieve producten tot onze eigen logistieke oplossingen. Met jouw en 1400 andere trouwe klanten die ons door de jaren heen hebben gesteund, hebben we samen een gemeenschap van fijnproevers gevormd die onze passie voor de Kretense keuken delen.

House of Crete brengt het echte Kreta bij jouw thuis

Onze unieke aanpak, met speciale markten, een bloeiende webshop en onvergetelijke wijnproeverijen, heeft House of Crete een bekende naam gemaakt in een niche markt met ongekend potentieel. Nu is het tijd voor een nieuwe generatie om deze erfenis voort te zetten.

Als jij, net als wij, een diepe liefde hebt voor Kretense producten en een passie hebt voor het delen van deze culinaire schatten met anderen, dan is dit jouw kans. Neem contact op met Andreas van Beek, mede-eigenaar van House of Crete, voor meer informatie over deze fantastische uitdaging.

We willen benadrukken dat er nu nog voldoende voorraad beschikbaar is, maar wacht niet te lang met bestellen want het gaat bijzonder snel. Onze olijfolie van de laatste oogst is nog tenminste 2 jaar houdbaar! Ons aardewerk is bijna uitverkocht en we hebben nog markten tot ongeveer half juni. Grijp deze kans om nog een stukje Kreta in huis te halen.

House of Crete brengt uniek handgemaakt aardewerk bij u thuis

Laten we samen het vuur van de Kretense keuken blijven aanwakkeren en onze gemeenschap van fijnproevers blijven inspireren, zelfs terwijl we een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van House of Crete beginnen.

Onze aktie gratis bezorging vanaf €50,- en gratis een blik olijfolie twv €7,95 is geldig zolang de voorraad strekt.

De heerlijkste en puurste honing van Kreta alleen bij House of Crete

Met vriendelijke groet,

Andreas van Beek en Gideon Ridder

Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Afmelden nieuwsbrief
© 2014 - 2024 House of Crete | typfouten en prijswijzigingen voorbehouden

   

Beste liefhebbers van Kretense producten,

Met een zwaar gemoed delen we het nieuws dat House of Crete, een bastion van culinaire verfijning en authentieke smaken, haar deuren zal sluiten in 2024/2025. Na tien jaar van toewijding aan het brengen van de beste producten uit Kreta naar Nederland, is het tijd voor ons, de eigenaren, om het stokje over te dragen. De jaren gaan nu echt tellen bij ons en zijn we begonnen met de afbouw.

House of Crete heeft altijd gestreefd naar perfectie, van onze exclusieve producten tot onze eigen logistieke oplossingen. Met 1400 trouwe klanten die ons hebben gesteund door de jaren heen, hebben we samen een gemeenschap van fijnproevers gevormd die onze passie voor de Kretense keuken delen.

Onze unieke formule, gekenmerkt door speciale markten, een bloeiende webshop en onvergetelijke wijnproeverijen, heeft House of Crete een bekende naam gemaakt in een niche markt met ongekend potentieel. Nu is het moment aangebroken voor een nieuwe generatie om deze erfenis voort te zetten.

Als jij, net als wij, een diepe liefde hebt voor Kretense producten en een passie hebt voor het delen van deze culinaire schatten met anderen, dan is dit jouw kans. Neem contact op met Andreas van Beek, mede- eigenaar van House of Crete, voor meer informatie over deze fantastische uitdaging op mail info@houseofcrete.nl

Laten we samen het vuur van de Kretense keuken blijven branden en onze gemeenschap van fijnproevers blijven inspireren, zelfs terwijl we een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van House of #balsamico #griekenland #olijfolie #foodblogger #honing #wijnen #thee #goodfood #kreta #olijven #kruiden #healthylifestyle #eten #biologisch #natuur Crete beginnen.

Met vriendelijke groet,

Andreas en Gideon

Dear lovers of Cretan products,

With heavy hearts, we share the news that House of Crete, a bastion of culinary refinement and authentic flavors, will be closing its doors in 2024/2025. After ten years of dedication to bringing the finest products from Crete to the Netherlands, it is time for us, the owners, to pass the torch. The years are catching up with us, and we have begun the winding down process.

House of Crete has always strived for perfection, from our exclusive products to our own logistical solutions. With 1400 loyal customers who have supported us over the years, we have formed a community of epicureans who share our passion for Cretan cuisine.

Our unique formula, characterized by special markets, a thriving online shop, and unforgettable wine tastings, has made House of Crete a well-known name in a niche market with unparalleled potential. Now is the moment for a new generation to carry on this legacy.

If you, like us, have a deep love for Cretan products and a passion for sharing these culinary treasures with others, then this is your opportunity. Please contact Andreas van Beek, co-owner of House of Crete, for more information about this fantastic opportunity.

Let us continue to keep the flame of Cretan cuisine burning together and inspire our community of epicureans, even as we embark on a new chapter in the history of House of Crete. You can mail us at info@houseofcrete.nl

Best regards,

Andreas and Gideon


De agenda met markten voor 2024 raakt alweer aardig gevuld. Mis niks van waar we in 2024 staan en meld je aan voor onze nieuwsbrief of hou onze agenda markten in de gaten!! Wekelijkse nieuwe updates!


Onze 5 liter blikken zijn razend populair en kunnen wij  gegarandeerd voor de prijs van €87,95-  leveren inclusief gratis verzending en gratis 250 ml olijfolie twv €7,95. Mis deze superdeal niet gezien de prijsontwikkelingen in 2024.

 

5 liter olijfolie Manolakis van House of Crete

TOP AANBIEDING! Bestel 6 blikken of flessen van 500ml of 750 ml en betaal er maar 5, inclusief gratis verzending en een bonus van 250 ml olijfolie twv €7,95. Profiteer nu van deze speciale deal, beschikbaar zowel in glazen flessen als in blikken. Mis het niet!

Olijfolie van Kreta 6 halen 5 betalen

 

6 halen 5 betalen superdeal House of Crete


Gelukkig nieuwjaar namens het House of Crete-team! Het jaar 2024 belooft een uitdagend jaar te worden voor de olijfoliebranche. De olijfolieproductie in Italië en Spanje was dramatisch laag, wat de komende maanden van invloed zal zijn op de totale productie en mogelijk op de prijzen in 2024. We kijken uit naar hoe deze ontwikkelingen zich zullen ontvouwen en staan klaar om u op de hoogte te houden van eventuele veranderingen in de olijfoliemarkt. Bedankt voor uw voortdurende steun, en we kijken ernaar uit om u te voorzien van de hoogste kwaliteit olijfolie, ondanks de uitdagingen die het nieuwe jaar met zich meebrengt.

 

2024 wordt een uitdagend jaar voor iedereen in de olijfolie business.

In het jaar 2023 hebben we opgemerkt dat de groothandelsprijs van olijfolie gestegen is naar het huidige niveau van 9.364,94 USD per ton, wat een toename is ten opzichte van de 9.034,55 USD per ton van de vorige maand. Deze stijging vertegenwoordigt een verandering van 3,66% ten opzichte van de voorgaande maand (augustus 2023) en een indrukwekkende stijging van 117,0% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

De prijzen bevinden zich momenteel op recordhoogten, zoals te zien is in de Spaanse prijzen voor extra vierge olijfolie, uitgedrukt in euro per kilogram. Deze ontwikkelingen hebben invloed op de olijfolie-industrie en kunnen verschillende factoren omvatten die van invloed zijn op de productie, distributie en vraag. Voor meer gedetailleerde informatie en inzichten over dit onderwerp, nodigen we u uit om het volledige artikel te lezen door hier te klikken


 


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wat onze klanten zeggen!

Klanten beoordelen House of Crete met een 9.6

                        

Aanbieding

Olijfolie van House of Crete is in Athene bekroond met goud

Superdeal

6 halen 5 betalen 750 ml goud bekroonde olijfolie Manolakis.

van €107,70 voor 89,95 inclusief gratis verzending en gratis 250 ml olijfolie twv €7,95

olijfolie van House of Crete 6 halen slechts 5 betalen inclusief gratis verzending en gratis 250 ml olijfolie twv €7,95

© 2014 - 2024 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel