Over Olijfolie Manolakis

Mijn naam is Andreas van Beek en ik ben managing director van Olijfolie Manolakis en House of Crete

Olijfolie Manolakis is per 21-07-2014 van start gegaan door een toevallige samenloop van een vakantie en bezoek aan een vriendin op Kreta. en is in oktober 2017 over gegeaan in House of Crete.

Het bezoek was bedoeld om mijn beste vriendin Irma, die al 25 jaar op Kreta woont te bezoeken na een moeilijke tijd. Niet wetende dat na 3 dagen ik ineens directeur van een olijfolie fabriek zou zijn.

Bij aankomst op Chania zijn we eerst naar een kapel gereden van de heilige Fanourius. Ik ben niet echt van het geloof, maar Irma bezwoer me dat een kleine vraag aan de heilige Fanourius de weg gewezen zal worden. Een klein kaarsje voor mijn geliefden en beste vrienden was het snel op weg naar Rethymnon.

Door een telefoontje voor een uitnodiging voor een Kreta festival met lokale producten door een vriendin die ze al in 2 maanden niet had gezien, ben ik in contact gekomen met Stavros Manolakis.

Door de passie en trots van deze echte olijfboer met ook nog eens een fantastisch product sloeg de passie over en zeker na het proeven van deze olijfolie was ik verkocht.

In de Witte Bergen op Kreta op 1100 meter hoogte aan een tafel met het hele lokale dorp onder de olijfbomen hebben we de deal gesloten om Olijfolie Manolakis ook in Nederland op de markt te brengen.

Het had wel iets weg van een scene uit de Godfather III. Jagersfamilies met geweren met vreugdevuur, een priester die alles aan het inzegenen was, liters zelfgestookte brandewijn van 15 jaar oud en een dans rond de tafel onder het heldere maanlicht. Dit is het echte Kreta en dat proef je in onze Olijfolie Manolakis.

Ik hoop dat u net zo enthousiast gaat worden over deze olijfolie als ik, want ik had al veel geproefd, maar deze olijfolie is echt heel puur en zacht en een heerlijk aroma.

Yamas

Andreas van Beek

Sinds 1 oktober 2017 heeft  olijfolie-manolakis een andere naam gekregen House of Crete
samen met mijn zwager Gideon de Ridder zijn wij beiden eigenaar van House of Crete geworden !
 

 

 

Sorteer op

Shipment to all in Europe

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbiedingen

Gratis olijfolie bij elke bestelling boven €60,-

Superdeal olijfolie.

6 x 750 ml olijfolie Manolakis in glas of blik. Perfect om in te bakken, warme en koude gerechten, salades en heerlijk zo op brood.

Getest door de consumentenbond als authentiek, traceerbaar en echt extra vierge. Puur en mild, gezond en heerlijk en zilver gewonnen in Berlijn en Londen 2022!!!

van €95,70 voor €79,95

Olijfoloie van Kreta Manolakis

zilveren medaille olijfolie Manolakis in Berlijn

Zilveren medaille gewonnen olijfolie Manolakis Londen

 

© 2014 - 2023 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel