De Authentieke Schat van Kreta: Olijfolie

House of Crete: De Ontmoeting, De Overtuiging, en Het Avontuur op Kreta

In de schaduw van de Witte Bergen, waar de zon zijn laatste stralen werpt over de kronkelende olijfgaarden, begon het verhaal van Olijfolie Manolakis en de geboorte van House of Crete. Als Managing Director, deel ik graag het fascinerende verhaal van hoe een onverwachte wending tijdens een vakantie op Kreta leidde tot het oprichten van een bloeiend bedrijf dat de rijke tradities en heerlijkheden van dit Griekse eiland omarmt.

Het Onverwachte Pad

Mijn bezoek aan Kreta was aanvankelijk bedoeld als een warme omhelzing voor mijn beste vriendin Irma, die al een kwart eeuw op dit eiland woont. Het werd echter al snel een reis vol onverwachte wendingen. Op aanraden van Irma begon mijn reis bij de Fanourios Kapel, een heiligdom waar men traditioneel naartoe gaat als er iets verloren is gegaan. Hoewel ik niet bijzonder religieus ben, liet ik me leiden door de woorden van Irma.

De Ontmoeting met Stavros Manolakis

Na het bezoek aan de kapel begon mijn avontuur in Rethymnon, waar een uitnodiging voor een Kreta-festival me in contact bracht met Stavros Manolakis. Hier, onder de Kretenzer zon, werd ik geïntroduceerd aan de passie en trots van deze authentieke olijfboer. Zijn olijfolie, gedrenkt in de rijke tradities van Kreta, overtuigde me volledig. De deal werd gesloten te midden van de olijfbomen op 1100 meter hoogte in de Witte Bergen.

Een Kreta-ervaring in Stijl

Het voelde als een scene uit een film, met jagersfamilies, geweren, vreugdevuren, een zegenende priester, liters zelfgestookte brandewijn, en een dans onder het maanlicht. Dit was het ware Kreta, doordrenkt met traditie en vol passie. Het was deze ervaring die de geboorte van Olijfolie Manolakis markeerde, en nu, als House of Crete, delen we deze authentieke beleving met liefhebbers over de hele wereld.

Puurheid, Trots en Passie

Sinds 1 oktober 2017 heeft Olijfolie Manolakis een nieuw hoofdstuk ingeluid als House of Crete, waar ik samen met mijn zwager Gideon de Ridder eigenaar van ben. Onze missie is niet alleen het aanbieden van eersteklas producten, maar ook het overbrengen van de puurheid, trots en passie die elke fles Olijfolie Manolakis doordrenkt.

Proost op Genot

Ik nodig u uit om onze Olijfolie Manolakis te ontdekken, te proeven en te omarmen. Na vele proeverijen kan ik met zekerheid zeggen dat deze olijfolie werkelijk puur, zacht en doordrenkt met een heerlijk aroma is. Yamas, op de rijkdom van Kreta en het avontuur dat we met u delen.

Andreas van Beek

Stavros Manolakis en Andreas van Beek een vriendschap voor het leven

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wat onze klanten zeggen!

Klanten beoordelen House of Crete met een 9.6

                        

Aanbieding

Olijfolie van House of Crete is in Athene bekroond met goud

Superdeal

6 halen 5 betalen 750 ml goud bekroonde olijfolie Manolakis.

van €107,70 voor 89,95 inclusief gratis verzending en gratis 250 ml olijfolie twv €7,95

olijfolie van House of Crete 6 halen slechts 5 betalen inclusief gratis verzending en gratis 250 ml olijfolie twv €7,95

© 2014 - 2024 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel