Waarom is onze honing wild en rauw?

Artikel 7 van 25

House of Crete: De Magie van Wilde Rauwe Tijmhoning van Kreta

Olijfolie weetjes: Ontdek de authentieke smaak van de natuur, hoog in de bergen van Kreta

Een Natuurlijk Geschenk: Tijmhoning van Kreta

In de afgelegen bergen van Kreta, tussen de weelderige tijmstruiken, bloeit een schat van de natuur: wilde rauwe tijmhoning. House of Crete brengt deze kostbare delicatesse rechtstreeks van de bron naar jouw tafel, met een toewijding aan puurheid en traditionele productiemethoden.

Geen Toevoegingen, Puur Natuur

In tegenstelling tot conventionele honingproductie, waar vaak suikerwater wordt toegevoegd om de opbrengst te verhogen, wordt onze tijmhoning op een natuurlijke manier geoogst, zonder enige toevoegingen. Onze bijenkasten staan temidden van weelderige bloemen en struiken, waardoor onze bijen genoeg diversiteit hebben om de meest pure en rijke honing te produceren.

Een Symbool van Duurzaamheid

Bij House of Crete geloven we in het behoud van de natuurlijke balans. Hoewel 60% van de bijen in de bergen sterft, zorgen wij ervoor dat de sterkste koningin in het voorjaar een nieuwe kolonie kan stichten, waardoor we de natuur in stand houden voor toekomstige generaties. Onze toewijding aan duurzame productie strekt zich uit tot elk aspect van ons bedrijf.

Pure Wildernis, Overheerlijke Smaak

Onze tijmhoning wordt gewonnen in de buurt van Spili, een gebied dat bekend staat om zijn weelderige flora en rijke smaken. Met zijn unieke aroma en volle smaak is onze honing een ware traktatie op brood, een zegen voor de keel, een natuurlijk antibacterieel middel en een heerlijke toevoeging aan thee en gerechten.

Erkend voor Kwaliteit en Duurzaamheid

Het is geen verrassing dat onze tijmhoning van Kreta de harten en smaakpapillen van velen heeft veroverd. Bekroond met goud in Londen voor zijn kwaliteit, smaak en duurzame productie, is onze honing een waar juweel van de natuur dat de rijkdom van Kreta viert.

Bij House of Crete nodigen we je uit om de magie van wilde rauwe tijmhoning van Kreta te ervaren - een ware viering van puurheid, smaak en duurzaamheid. Ontdek het zelf en laat je betoveren door de natuurlijke pracht van Kreta

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wat onze klanten zeggen!

Klanten beoordelen House of Crete met een 9.6

                        

Aanbieding

Olijfolie van House of Crete is in Athene bekroond met goud

Superdeal

6 halen 5 betalen 750 ml goud bekroonde olijfolie Manolakis.

van €107,70 voor 89,95 inclusief gratis verzending en gratis 250 ml olijfolie twv €7,95

olijfolie van House of Crete 6 halen slechts 5 betalen inclusief gratis verzending en gratis 250 ml olijfolie twv €7,95

© 2014 - 2024 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel