Sorteer op

Puur natuur Balsamico en Zeezout

Puur natuur Balsamico en Zeezout uit de Libische zee.

Eeuwenlang gebruiken de Kretenzers de vruchten van de Johannes Broodboom om gerechten natuurlijk zoet te maken en om zijn gezonde eigenschappen.

De peul van de Johannes Broodboom bevatten altijd in eenzelfde grote een zoete parel, die smaakt naar chocolade. Alle zaden hebben eenzelfde grootte en zijn 1 karaat.

Deze maat wordt nog steeds gehanteerd bij diamanten. House of Crete heeft een Puur Natuur Balsamico op basis van de Johannes Broodboom laten maken.

Er zijn specifieke typen Balsamico die op Kreta worden gemaakt. Balsamico is een type azijn dat wordt gemaakt van druivenmost en wordt geproduceerd in de regio Rethymnon op Kreta. Het heeft een donkerbruine kleur en een  stroperige structuur. Balsamico wordt vaak gebruikt om gerechten te marineren of te glaceren, en om salades te dressen. Balsamico kan ook worden gebruikt om desserts te maken, zoals ijs of chocolade mousse. Het heeft een zeer karakteristieke, zoete en zure smaak die het uniek maakt ten opzichte van andere azijnen. Er zijn verschillende soorten balsamico beschikbaar, variërend van jonge, zoete balsamico's tot oudere, zoutere varianten.  House of Crete heeft de klassieke Blasamico en een Balsamico met perzik en cactusvijg smaak.

Puur, zacht, zoet en gezond en overheerlijk in elke salade.

Zeezout uit de Libische zee was in de oudheid net zoveel waard als goud.

Slechts 3 maanden per jaar kan aan de zuidkust van Kreta dit bijzondere zeezout gewonnen worden uit zoutpannen.

Deze zoutkristallen zijn heerlijk bij de olijfolie en ook nog eens gezond door de vele mineralen die het zout bevatten.

Natuurlijk alleen bij House of Crete te verkrijgen.          

Shipment to all in Europe

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbiedingen

Gratis olijfolie bij elke bestelling boven €60,-

Superdeal olijfolie.

6 x 750 ml olijfolie Manolakis in glas of blik. Perfect om in te bakken, warme en koude gerechten, salades en heerlijk zo op brood.

Getest door de consumentenbond als authentiek, traceerbaar en echt extra vierge. Puur en mild, gezond en heerlijk en zilver gewonnen in Berlijn en Londen 2022!!!

van €95,70 voor €79,95

Olijfoloie van Kreta Manolakis

zilveren medaille olijfolie Manolakis in Berlijn

Zilveren medaille gewonnen olijfolie Manolakis Londen

 

© 2014 - 2023 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel