Sorteer op

Graviera Schapenkaas uit Koumi

Graviera schapenkaas van Kreta bij House of Crete

Met trots presenteert House of Crete onze Graviera schapenkaas uit Koumi regio Rethymnon op Kreta.

Graviera is oorspronkelijk een schapenmelkkaas. Dat betekent een specifieke smaak en geur. Hij wordt ook verhandeld onder de naam: Kefalograviera. Let op imitatie Graviera die gemaakt is van koemelk.

Kleine gaatjes (ogen) en een zachte structuur met zilte smaak kenmerken deze kaassoort. Graviera is Griekenlands op een na populairste kaas, na Feta.

Hoewel hij verwant is aan de Zwitserse gruyère, dient men de twee niet met elkaar te verwarren. Graviera is een milde kaas, die bereid is met schapenmelk. Graviera is ook als hij meer mature is heerlijk als geraspte kaas over diverse gerechten. (Parmezaanse kaas)

Graviera wordt gemaakt van schapenmelk en heeft dankzij het traditionele productieproces de kenmerken van de regio Rethymnon behouden. Zelfs onder de Kretenzers wordt onze Graviera uit de regio Rethymnon beschouwt als de beste van heel Kreta. Puur natuur is deze fluweel zachte kaas een absolute smaak sensatie.

Onze Graviera is vacuüm verpakt en 1,5 jaar houdbaar en wij verkopen dit als een stuk van ca.300 gram.

Shipment to all in Europe

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbiedingen

Superdeal olijfolie.

6 x 750 ml olijfolie Manolakis in glas of blik. Perfect om in te bakken, warme en koude gerechten, salades en heerlijk zo op brood.

Getest door de consumentenbond als authentiek, traceerbaar en echt extra vierge. Puur en mild, gezond en heerlijk!

van €76,70 voor €64,95

Olijfoloie van Kreta Manolakis

 

© 2014 - 2021 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel