Griekse olijfolie van Kreta is bijzonder goed, mild en gezond

Griekse olijfolie van Kreta wordt als bijzonder goed beschouwd vanwege verschillende factoren:

 

Klimaat: Het klimaat op Kreta is ideaal voor olijfbomen. De zonnige en milde winters, gecombineerd met voldoende regenval, bieden optimale groeiomstandigheden voor olijfbomen.

 

Variëteiten: Kreta heeft verschillende olijfboomvariëteiten, waaronder de beroemde Koroneiki-olijf. Deze olijven staan bekend om hun hoge oliegehalte en rijke smaak.

 

Traditionele teelt: Olijfolieproductie op Kreta heeft een lange geschiedenis en wordt vaak nog steeds volgens traditionele methoden uitgevoerd. Olijven worden met de hand geoogst en koud geperst om de zuiverheid van de olie te behouden.

 

Terroir: Het unieke terroir van Kreta, inclusief de bodemgesteldheid en de geografische ligging, draagt bij aan de smaak en kwaliteit van de olijfolie.

 

Kwaliteitscontrole: Griekenland heeft strikte regelgeving voor olijfolieproductie, waaronder classificatiecriteria en controles. Dit zorgt ervoor dat olijfolie van hoge kwaliteit wordt geproduceerd.

 

Al deze factoren dragen bij aan de uitstekende kwaliteit en smaak van Griekse olijfolie van Kreta, en het is daarom een gewaardeerd product in de culinaire wereld.

 

 

 

 

 

Sorteer op

Shipment to all in Europe

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbiedingen

Gratis olijfolie bij elke bestelling boven €60,-

Superdeal olijfolie.

6 x 750 ml olijfolie Manolakis in glas of blik. Perfect om in te bakken, warme en koude gerechten, salades en heerlijk zo op brood.

Getest door de consumentenbond als authentiek, traceerbaar en echt extra vierge. Puur en mild, gezond en heerlijk en zilver gewonnen in Berlijn en Londen 2022!!!

van €95,70 voor €79,95

Olijfoloie van Kreta Manolakis

zilveren medaille olijfolie Manolakis in Berlijn

Zilveren medaille gewonnen olijfolie Manolakis Londen

 

© 2014 - 2023 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel