Griekse olijfolie van Kreta is topkwaliteit

Klimaat: Het klimaat op Kreta is ideaal voor olijfbomen. De zonnige en milde winters, gecombineerd met voldoende regenval, bieden optimale groeiomstandigheden voor olijfbomen.

Variëteiten: Kreta heeft verschillende olijfboomvariëteiten, waaronder de beroemde Koroneiki-olijf. Deze olijven staan bekend om hun hoge oliegehalte en rijke smaak.

Traditionele teelt: Olijfolieproductie op Kreta heeft een lange geschiedenis en wordt vaak nog steeds volgens traditionele methoden uitgevoerd. Olijven worden met de hand geoogst en koud geperst om de zuiverheid van de olie te behouden.

Terroir: Het unieke terroir van Kreta, inclusief de bodemgesteldheid en de geografische ligging, draagt bij aan de smaak en kwaliteit van de olijfolie.

Kwaliteitscontrole: Griekenland heeft strikte regelgeving voor olijfolieproductie, waaronder classificatiecriteria en controles. Dit zorgt ervoor dat olijfolie van hoge kwaliteit wordt geproduceerd.

Al deze factoren dragen bij aan de uitstekende kwaliteit en smaak van Griekse olijfolie van Kreta, en het is daarom een gewaardeerd product in de culinaire wereld.

 

 

 

 

 

Sorteer op

Kreta's gouden olijfolie-extra vierge

Olijfolie bestellen van Kreta rechtstreeks uit Rethymnon ✅Traceerbaar ✅Lokaal ✅Mild ✅Puur oogst 2024. Koop olijfolie van Griekse topkwaliteit.

Olijfolie van House of Crete is in Athene bekroond met goud

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Klanten beoordelen House of Crete met een 9.7

                                                  Beoordeel ons hier

© 2014 - 2024 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel