gesjoemel met olijfolie

House of Crete: Uw Betrouwbare Bron voor Authentieke Olijfolie

In een wereld waar gesjoemel met olijfolie helaas nog steeds voorkomt, blijft House of Crete trouw aan haar belofte van authenticiteit, traceerbaarheid en onberispelijke kwaliteit. Zelfs na acht jaar staat ons merk stevig achter zijn toewijding aan de beste olijfolie die rechtstreeks afkomstig is van de zonovergoten olijfgaarden van Kreta.

In de uitgave van 2017 van de Consumentenbond werd onze olijfolie van Manolakis op pagina 45 van de bijlage genoemd als authentiek, traceerbaar en echt extra vierge, zonder afwijkingen. Dit is een bevestiging van ons voortdurende streven naar integriteit en eerlijkheid in onze producten.

Zelfs in 2024 blijft de problematiek rond gesjoemel met olijfolie helaas bestaan, zoals te zien is in een recente uitzending van de Keuringsdienst van Waarde. Maar bij House of Crete laten we ons niet verleiden tot dergelijke praktijken. We blijven trouw aan onze waarden en blijven onze klanten voorzien van olijfolie van de hoogste kwaliteit, waarbij authenticiteit en gezondheid voorop staan.

Als consument kunt u gerust zijn wanneer u kiest voor authentieke olijfolie van House of Crete. Wij garanderen dat onze producten traceerbaar zijn van de boomgaard tot aan uw tafel, met een focus op echte, onvervalste extra vierge olijfolie die uw gerechten verrijkt en uw gezondheid bevordert.

Koop daarom vandaag nog uw authentieke olijfolie van House of Crete en geniet van de heerlijke smaak en gemoedsrust die alleen echte kwaliteit kan bieden.

Olijfolie van House of Crete al in 2017 door de consumentenbond als authentiek, traceerbaar en echt extra vierge beoordeeld

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Wat onze klanten zeggen!

Klanten beoordelen House of Crete met een 9.6

                        

Aanbieding

Olijfolie van House of Crete is in Athene bekroond met goud

Superdeal

6 halen 5 betalen 750 ml goud bekroonde olijfolie Manolakis.

van €107,70 voor 89,95 inclusief gratis verzending en gratis 250 ml olijfolie twv €7,95

olijfolie van House of Crete 6 halen slechts 5 betalen inclusief gratis verzending en gratis 250 ml olijfolie twv €7,95

© 2014 - 2024 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel