Olijfolie van Kreta kopen in Barendrecht

House of Crete brengt de trots en passie uit Griekenland van Kreta naar Barendrecht met puur natuur  producten, ecologisch aardewerk, puur natuur extra vierge olijfolie, Balsamico ,zeezout, kaas, honing, wijn en duurzaam olijfbomenhout. Het mooiste van Kreta met respect en liefde voor de natuur en kunst onder 1 dak.

Olijfolie Manolakis.

Puur natuur en een premium extra vierge olijfolie uit Rethymnon. Gemaakt van de Koroneiki olijven en een kwaliteit die al 100-en jaren door de familie Manolakis wordt bewaakt, proef je de trots en passie van Kreta. De mildste olijfolie ter wereld die gebruik je om in te bakken, warme en koude gerechten, salades, zo op brood en ja zelfs voor op je huid. Onze olijfolie Manolakis is door de consumentenbond getest in 2016 als authentiek, traceerbaar en echt extra vierge. Olijfolie Manolakis alleen bij House of Crete te verkrijgen. Puur natuur heerlijk en gezond. Met zilver bekroond in 2022 in Berlijn en Londen op kwaliteit en smaak.

Puur natuur olijfolie van Kreta bij House of Crete

Kourkoulou wijn

House of Crete heeft de volgende wijnen in het assortiment uit Griekenland van Kreta.

  • Pentozali wit (Kretenzer dans) frisse witte zomer wijn, vol van smaak, fris en fruitig. Bekroond met zilver in 2022 in Thessaloniki.
  • Pentozali medium Rosé. Een volle rose verkregen door een fermentatie van 8 uur.
  • Mikro Mikraki (Kretenzer dans) Rosé, een lichte Rosé door slechts een fermentatie van 30 minuten van de Liatiko druif een frisse verrassing op een zomerse dag.
  • Vidiano een volle witte wijn. Een volle frisse smaak verkregen door een langere fermentatie van de Vidiano druif. Laat de wijn circuleren in het glas. Aroma's die doen denken aan perzik, abrikoos, meloenhoning en kruiden
  • Liatiko een droom van een volle rode wijn. Puur genieten door een fermentatie van 20 dagen van deze eeuwenoude druivenras.

De heerlijkste wijnen van Kreta bij House of Crete

Wilde Tijmhonig en Carob honing.

Heerlijke rauwe wilde tijmhoning uit de buurt van Spili en Johannes Broodboom honing uit de buurt van Rethymnon.  Onze honing versuikert niet en doordat onze bijen nooit worden bijgevoerd met suikerwater houden we de bijenvolken op natuurlijke wijze en op honderden jaren traditie in stand. Puur en wild heerlijk voor de keel, op brood in de thee, over ijs en pannenkoeken en in diverse gerechten.

Puur wilde Tijmhoning van Kreta bekroond met goud in Londen bij House of Crete

Graviera Schapenkaas.

De beste Graviera schapenkaas komt uit Koumie. Op traditionele wijze bereid is dit een kaas met een bite. Eerst pittig maar met een heerlijke zachte nasmaak. Nog lekkerder met onze wilde tijmhoning erover.

Graviera schapenkaas van House of Crete

Ecologisch aardewerk van Manolis.

Al duizenden jaren worden kleiputten gebruikt om het mooiste aardewerk van Kreta te maken. Al in de oudheid was het aardewerk van Kreta een gewild artikel. Manolis heeft met het behoud van deze traditie en respect voor de natuur uit deze eeuwenoude kleiputten fantastisch aardewerk gemaakt wat in elke huiskamer een eye catcher zal zijn. Stuk voor stuk meesterwerkjes en alleen exclusief bij House of Crete te verkrijgen.

Aardewerk van Kreta exclusief bij House of Crete

Balsamico en Zeezout uit de Libische zee.

Eeuwenlang gebruiken de Kretenzers de vruchten van de Johannes Broodboom om gerechten natuurlijk zoet te maken en om zijn gezonde eigenschappen. De peul van de Johannes Broodboom bevatten altijd in eenzelfde grote een zoete parel, die smaakt naar chocolade. Alle zaden hebben eenzelfde grootte en zijn 1 karaat. Deze maat wordt nog steeds gehanteerd bij diamanten. House of Crete heeft een Balsamico op basis van de Johannes Broodboom laten maken. Puur, zacht,  zoet en gezond en overheerlijk in elke salade.

Balsamico en zeezout van House of Crete

Zeezout uit de Libische zee was in de oudheid net zoveel waard als goud. Slechts 3 maanden per jaar kan aan de zuidkust van Kreta dit bijzondere zeezout gewonnen worden uit zoutpannen. Deze zoutkristallen zijn heerlijk bij de olijfolie en ook nog eens gezond door de vele mineralen die het zout bevatten. Natuurlijk alleen bij House of Crete te verkrijgen.

Kruiden en Thee van Kreta

De heerlijkste kruiden en thee uit het Amari gebergte.  Van Malotira bergthee tot pure Oregano.

Biologische kruiden en thee van Kreta bij House of Crete

Beleef en proef de trots en passie van Kreta bij House of Crete.

Kali Orexi

Sorteer op

Shipment to all in Europe

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbiedingen

Gratis olijfolie bij elke bestelling boven €60,-

Superdeal olijfolie.

6 x 750 ml olijfolie Manolakis in glas of blik. Perfect om in te bakken, warme en koude gerechten, salades en heerlijk zo op brood.

Getest door de consumentenbond als authentiek, traceerbaar en echt extra vierge. Puur en mild, gezond en heerlijk en zilver gewonnen in Berlijn en Londen 2022!!!

van €95,70 voor €79,95

Olijfoloie van Kreta Manolakis

zilveren medaille olijfolie Manolakis in Berlijn

Zilveren medaille gewonnen olijfolie Manolakis Londen

 

© 2014 - 2023 House of Crete | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel